Van de Bestuurstafel - februari 2017

Terug naar overzicht..

Dag allemaal

Even een update van de bestuurstafel. We realiseren ons dat dat weer te lang is geleden en nemen ons voor jullie ieder kwartaal een update te sturen of eerder wanneer er iets van belang te melden is. We hopen jullie allemaal op de ALV van vrijdag 17 februari te zien.

Na het recente overlijden van Harry van Hasselt en Gerard Kapiteijn kwam ons deze week het verschrikkelijke nieuws ter ore van het overlijden van Rina van den Broek. We wensen Jan, Karin, Krista en familie heel veel sterkte toe.

We zijn als club in het gelijk gesteld door de klachtencommissie van de gemeente Zundert. In het kort heeft de gemeente veel steken laten vallen rond het onderhoud en de herkeuring van de baan. Gesprekken rond financiĆ«le vergoeding zijn nog gaande.  

Binnenkort zullen de bomen tussen de DJA en de Moerse Boys eindelijk worden gekapt. We zijn ook geregeld in diverse overleggen met de gemeente om een vinger aan de pols te houden bij de ontwikkeling van de buitensport plannen van de gemeente. Meer hierover tijdens de ALV.

De avonturentocht en de winterwandeling waren weer erg geslaagd. We zijn ook trots op onze twee DJA winnaars bij het Zundertse Sportgala Nieuwe stijl: proficiat Menno en Paddy! Prachtige resultaten ook bij de NK D-junioren ! Zie onze Facebook site met meer info over de 3 medailles! 2 maal goud voor Tim Klein met een huizenhoge sprong van 1,78 meter (2de allertijden in Nederland!) en een stoot van 13,16 meter ver! En zilver voor Bart Mol met een mijlenverre sprong van 4,44 meter bij het verspringen! Daarnaast nog een hele hoop meer mooie prestaties: (club)records en finaleplaatsen voor Joey, Jonas, Sofie en Youri!

Tot zover even de update

Mail ons of bel ons bij vragen!

Groetjes

Namens het bestuur

Niels