Start nieuwe opstapcursus DJA woensdag 28 februari 2018.

Naar overzicht..

Deze cursus is bedoeld voor beginnende lopers. De eerste bijeenkomst is op woensdag 28 februari van 19:30 – 21:00 op de accommodatie. Op deze avond is er gelegenheid om kennis te maken elkaar en met de trainsters Jeanne van den Berg en Ratna de Jongh. U krijgt dan eerst wat informatie over kleding, schoeisel, doel van de cursus, kosten etc. en daarna is er nog de gelegenheid om vragen te stellen. Aansluitend gaan we beginnen met de eerste rustige training  op de atletiekbaan.

Als u deel wilt nemen aan de opstapcursus kunt u zich alvast aanmelden door een e-mail te sturen naar de secretaris van DJA: secretaris@dja-zundert.nl. U mag ook op woensdagavond naar de accommodatie komen en na deze eerste bijeenkomst beslissen of u wilt deelnemen of niet. U mag ook later nog instromen.

De trainingen zullen steeds op woensdagavonden plaatshebben. De eerste 4 of 5 avonden trainen we een uur, daarna gaan we dit uitbreiden naar 5 kwartier. U krijgt ook het advies om op eigen gelegenheid nog extra te lopen. De laatste cursusavond zal zijn op 16 mei.