Beste leden van DJA,

 

Wij proberen jullie op de hoogte te houden van wat er speelt binnen DJA. We hebben enige tijd geleden een stukje ‘van de bestuurstafel’ gepubliceerd waarin allerlei zaken werden aangehaald.

 

Via deze weg willen we nog een belangrijk punt uitlichten: HET BESTUUR.

We hebben een aantal vrijwilligers bereid gevonden toe te treden tot het bestuur wat ontzettend fijn is voor de taakverlichting en kwetsbaarheid. Echter, onze huidige penningmeester Erik Klein, zal bij de komende Algemene Ledenvergadering afscheid nemen als bestuurslid EN als penningmeester. Zonder penningmeester kunnen wij geen gezonde vereniging blijven. Wij zijn dus toch met enige spoed op zoek naar kandidaten voor deze klus. We hebben zelf al mensen benaderd maar tot op heden hebben we nog niemand bereid gevonden.

 

Ben jij of ken jij iemand die dit voor onze mooie vereniging wil overnemen? Laat het dan aan een van de huidige bestuursleden weten. Ook voor vragen over de inhoud van deze functie en overdracht kun je ons benaderen. We zorgen voor een goede overdracht en met ons nieuwe boekhoudsysteem is het voor de geïnteresseerden onder ons een fluitje van een cent!

 

Tevens zoeken we nog een kandidaat voor het voorzitterschap. Is dit meer iets voor jou, laat het ons weten!

 

Groetjes het bestuur van DJA.

 

Erik Klein

Sabine Monden

Anouk Vermeiren