Heropening accommodatie! – DJA Zundert

Heropening accommodatie!

Beste leden, oud-leden, ereleden en vrijwilligers van DJA,

Na een spannende aanloop met inzet van velen van jullie, na een trainingsperiode uitwijkend naar andere locaties is het dan eindelijk zo ver, onze atletiekaccommodatie is weer bijna klaar voor gebruik!

Op zaterdagochtend 2 oktober 2021 om 10:00 uur wordt de gerenoveerde atletiekaccommodatie officieel geopend. Het bestuur van DJA nodigt je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn!

Vanwege de coronamaatregelen vragen wij jullie aandacht voor de volgende regels: We vragen je om je aanwezigheid bij de opening via de mail (secretaris@dja-zundert.nl) kenbaar te maken, uiterlijk vrijdag 24 september a.s. Je ontvangt een ontvangstbevestiging. Deze heb je nodig om te laten zien bij binnenkomst op onze accommodatie.(Uitgeprint of digitaal via je telefoon).
– Bezoekers van 13 jaar en ouder moeten in het bezit zijn van een geldig identiteitsbewijs en een geldig coronatoegangsbewijs (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag) om toegang te krijgen tot het evenement. Alle bewijzen zijn aan te maken via de CoronaCheck app.
– Een toegangsbewijs moet verkregen zijn via Testen voor Toegang en de test is maximaal 24 uur voor aanvang van het evenement afgenomen.
– Bezoekers moeten in bezit zijn van een (gratis) ticket (Dit is de ontvangstbevestiging van jouw opgave via de mail).
– Contactgegevens van bezoekers moeten geregistreerd kunnen worden, wij vragen je om je contactgegevens in de opgave via de mail te zetten. (Naam, telefoonnummer, emailadres).
– Alle aanwezigen krijgen het dringende advies om op dag 5 na het evenement een zelftest te doen.

Met vriendelijke groeten,
Namens het bestuur van DJA,

Anouk Vermeiren
secretaris@dja-zundert.nl

Deel dit bericht:
WhatsApp

Activiteiten

Bingo

Bekijk alle activiteiten

Instagram

Facebook