In memoriam: Jac Verheijen – DJA Zundert

In memoriam: Jac Verheijen

Op maandag 30 augustus j.l. heeft ons het bericht bereikt dat is overleden ons zeer gewaardeerde DJA-vriend Jac Verheijen. 

Iedereen kende hem, zeker van zien. Een man van weinig woorden maar altijd daar waar hulp nodig was. Hij heeft zich, totdat het niet meer kon, ingezet bij DJA als materiaalman bij wedstrijden en lid van de klusploeg.

Jac begon ongeveer 40 jaar geleden al als helper bij de wandelvierdaagse en jurylid bij de schoolatletiek. Een steentje bijdragen voor de clubkas was ook aan Jac besteed: hij zamelde oud papier in voor DJA voordat de gemeente dit ging doen. Hij is uiteindelijk officieel jurylid geworden en starter op onze eerste accommodatie op de Akkermolen rond 1988.

De klusploeg waar Jac tot een jaar of twee terug lid van is geweest, is opgericht rond 2005/2006 en Jac was vanaf het allereerste begin lid. Ondanks dat het de laatste twee jaar niet meer lukte om te helpen klussen vroeg hij altijd nog belangstellend hoe het ging bij DJA.

De klussers van de klusploeg hebben een trouwe klusmaat verloren en DJA een toegewijde man die altijd voor ons heeft klaargestaan.

Wij wensen zijn familie en kennissen veel sterkte toe. Hij zal worden gemist.

Het bestuur

Deel dit bericht:
WhatsApp

Activiteiten

Bingo

Bekijk alle activiteiten

Instagram

Facebook