Kerstgroet – DJA Zundert

Kerstgroet

Beste DJA’ers,

Wat een jaar! 2021 ging in 6 maanden tijd van ontwerp, tot uitvoering, naar opening van onze gerenoveerde accommodatie. Wat een werk hebben we verzet. Niet alleen de baan is nieuw, ook ons clubgebouw heeft een stevige opknapbeurt gekregen. We waren lekker met elkaar in beweging. En toen. Pats. Lockdown. Weer trainen in bubbels. En ditmaal tot vijf uur ’s avonds.

Kerst is de tijd van hoop. Hoop op leven, hoop op een gezonde en gelukkige toekomst. Misschien snakken we wel meer naar die boodschap dan ooit. Het is belangrijk dat we juist in deze dagen omzien naar elkaar en aandacht hebben voor de mensen die het zwaar hebben. Dat we oog hebben voor elkaar.

Het is ook de tijd van bezinning en verwachtingsvol vooruit kijken naar betere tijden. Over hoe we samen in beweging blijven. Over hoe we alle leden binnen de club kunnen houden. Over hoe we onze begroting aankomend jaar wel sluitend gaan krijgen. Onze grote vraagstukken van vandaag, die we alleen samen met jullie kunnen beantwoorden.

Ik wens u en uw familie, ondanks alles, alle gezondheid en prettige, zalige en gezegende kerstdagen toe. Waarbij ik hoop dat we, lockdown of niet, door dik en dun met elkaar verbonden zijn.

Fijne groet,

Wesley

voorzitter

Deel dit bericht:
WhatsApp

Activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Facebook