Start nieuwe opstapcursus woensdag 19 februari a.s. – DJA Zundert

Start nieuwe opstapcursus woensdag 19 februari a.s.

Deze cursus is bedoeld voor beginnende lopers. De eerste bijeenkomst is op woensdag 19 februari van 19:45 – 21:00 op de accommodatie. Op deze avond is er gelegenheid om kennis te maken met elkaar en met de trainsters Jeanne van den Berg en Ratna de Jongh. U krijgt dan eerst wat informatie over kleding, schoeisel, doel van de cursus, kosten etc. en daarna is er nog de gelegenheid om vragen te stellen. Aansluitend gaan we beginnen met de eerste rustige training  op de atletiekbaan.

Als u deel wil nemen aan de opstapcursus kunt u zich alvast aanmelden door een e-mail te sturen naar jeannevandenberg@xs4all.nl. U mag ook op woensdagavond naar de accommodatie komen en aansluiten bij de informatiebijeenkomst. Later instromen kan ook.

De trainingen zullen steeds op woensdagavonden zijn, aanvang 19:45. De eerste 4 of 5 avonden trainen we een uur, daarna gaan we dit uitbreiden naar 5 kwartier. U krijgt ook het advies om op eigen gelegenheid nog extra te lopen. De laatste cursusavond zal zijn op 13 mei.

Deel dit bericht:
WhatsApp

Activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Instagram

Facebook