Hoi allemaal,

Een paar dagen geleden ontving ik het bericht dat de geplande renovatie op 7 juni zal aanvangen. We hebben hier maandenlang naar toegeleefd en met vele handjes de voorbereidingen getroffen: we zijn er klaar voor.

Aankomende week (31 mei t/m 6 juni) zal de voorlopig laatste week zijn dat we gebruik kunnen maken van onze accommodatie; zondagavond gaat de poort op slot en maandag 7 juni start het karwei. De gekozen aannemer (TopGrass) zal aankomende week wel voorbereidingen treffen; daar merken we weinig tot niets van.

De afgelopen weken zijn alle leden / betrokkenen door ons geïnformeerd over de verplaatsing van trainingsactiviteiten van DJA naar AVR. De trainingsdagen en -tijden staan in een eerder bericht op de website vermeld. Ben je nog onvoldoende op de hoogte, neem dan gerust contact op met jouw trainer en/of een bestuurslid.

In een eerder bericht sprak ik over onze ambitie om het clubgebouw een upgrade te geven. Om dit financieel te ondersteunen zijn er inmiddels allerlei sponsoracties opgestart en zijn we van plan om hierin nog meer te ondernemen. Mocht je ons hierbij willen / kunnen ondersteunen, neem dan contact op met Steven (steven@dja-zundert.nl) of ondergetekende (voorzitter@dja-zundert.nl).

Het gaat nu echt beginnen. We hebben er zin in! En zullen jullie blijvend informeren over de voortgang van de renovatie van onze geliefde accommodatie.

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur.

Wesley

voorzitter