Van de bestuurstafel: juli 2021 – DJA Zundert

Van de bestuurstafel: juli 2021

Hoi allemaal,

De renovatie bevindt zich inmiddels ruim over de helft van het karwei. Met een beetje mazzel wordt er deze week een begin gemaakt met het aanbrengen van de kunststof toplaag. Dit is een zeer specialistisch werkje, waarbij ook de weersomstandigheden een fundamentele rol spelen. Vingers gekruist dus…

De geweldige sponsoracties die diverse leden hebben opgezet hebben een prachtig bedrag opgeleverd. Dit kunnen we mooi inzetten bij het opknappen van ons clubgebouw. Heel veel dank voor alle tijd en energie die in deze acties is gaan zitten. Prachtig!

Het opknappen van ons clubgebouw is van start gegaan. De klusploeg heeft inmiddels al veel verwijderd en klaar gemaakt voor nieuw verf, andere indeling en nog meer. We hopen hiermee klaar te zijn voordat de accommodatie officieel wordt geopend.

Daarover gesproken: de officiƫle opening staat gepland voor zaterdag 2 oktober 2021. We verwachten de officiƫle opening in de ochtend te laten plaatsvinden. Na dit formele gedeelte zal worden gestart met de clubdag. Details over beide gebeurtenissen zullen we binnenkort delen.

Tot snel weer!

Sportieve groet,

Wesley

voorzitter@dja-zundert.nl

 

Deel dit bericht:
WhatsApp

Activiteiten

Bingo

Bekijk alle activiteiten

Instagram

Facebook