Van de bestuurstafel: oktober / november 2021 – DJA Zundert

Van de bestuurstafel: oktober / november 2021

Hoi allemaal,

Het is weer even geleden dat we jullie een update gaven over lopende zaken binnen onze vereniging. Anders gezegd: het werd tijd.

Op twee oktober jl. hadden we onze feestelijke opening. Een prachtige dag. Een bijzonder moment. DJA is compleet gerenoveerd en verwelkomt haar leden terug op de accommodatie. Een dikke merci aan allen die hier hun steentje aan hebben bijgedragen!

Helaas zijn we toch nog niet helemaal gereed met de werkzaamheden; de spreekwoordelijke laatste loodjes. En ja die wegen in deze situatie ook zwaar. Niet zozeer bij ons, maar de afwerking verloopt wat stroef en duurt wat lang. Wel is er nieuw ijkpunt te noemen. Op dinsdag 23 november aanstaande zal de eindkeuring door de atletiekunie plaatsvinden. Een moment waarop alles bij elkaar komt en in orde moet zijn. Ik spreek de hoop uit dat dit vlekkeloos verloopt en we na die dag de renovatie daadwerkelijk achter ons kunnen laten.

Corona laait weer op. Ik hoef jullie dat niet te vertellen; de informatie wordt weer dagelijks en in grote getale gebombardeerd. Net zoals de vorige lockdown / reeks van maatregelen volgen we de richtlijnen die de Rijksoverheid, in combinatie met de Atletiekunie ons voorschrijft / adviseert te doen. Zo wordt er nu ook gewerkt met qr-codes om het clubgebouw binnen te kunnen gaan en letten we weer extra goed op onze eigen gedrag; bij klachten blijf je thuis en laat je jezelf testen. Met de laatste cijfers nog in het achterhoofd probeer ik het positief te bekijken, maar het lijkt er steeds meer op dat we aan de vooravond staan van een zeer ernstige situatie in de ziekenhuizen. Wat dit gaat betekenen voor het kunnen (buiten)sporten bij onze club is nog onbekend. Zodra er wijzigingen ontstaan in het huidige beleid, dan informeren we jullie hier uiteraard direct over. Dit zal via de trainers gaan en middels berichten op o.a. de website.

Dan wat fijner nieuws, want dat is er ook zeker. We hadden namelijk een waanzinnige herfstwandeling. Georganiseerd door de kanjers van de RSC. Meer dan 400 deelnemers en wederom een daverend succes. Het geheim van Ad. Ik zou het willen weten. Jij ook? De RSC zoekt namelijk versterking. Dus mocht je interesse hebben in het mede organiseren van activiteiten zoals een wandeling, geef ons dan gerust een berichtje. Ben er zeker van dat de mensen van de RSC er fier op zijn als er nieuwe aanwas komt.

Naast de mooie wandeling heeft de RSC ook een toffe BINGO! georganiseerd. Mijn zoon James mocht de eerste bal draaien. Dat vond ie echt gaaf! Wat een goede organisatie weer. En wat een toffe prijzen. Allemaal gesponsord en allemaal vrijwillig opgehaald en met liefde verdeeld. Een vereniging als DJA valt of staat met mensen zoals die van de RSC. Veel dank voor jullie inzet lieve mensen.

Dan nog ander fijn nieuws over de uitslag van de Raboclubsupport. Het is werkelijk ongelooflijk dat we weer in de top drie zijn geëindigd. Ruim €2100,- mogen we binnenkort op onze rekening verwachten. Een bedrag dat we mogelijk gaan gebruiken om het krachthonk aan te passen. Al zijn er nog meer wensen binnen de club, dus helemaal beklonken is dat nog niet. Via deze weg: dank voor uw stem. En dank aan de Rabobank Zuidelijke Baronie voor deze support.

Ten slotte en noteer deze datum alvast in de agenda. Op maandag 7 februari 2022 houden we onze jaarlijkse ALV. We hopen deze op locatie (Schuttershof) te mogen houden, maar of dat realistisch is; we gaan het zien. Mocht het tegen die tijd niet op locatie mogen, dan houden we de ALV wederom digitaal. Info daarvoor, inclusief jaarverslag volgt ruim van te voren.

Lieve leden. Blijf in beweging. Blijf gezond. Blijf bij DJA.

Groetjes,

Wesley

voorzitter@dja-zundert.nl

 

Deel dit bericht:
WhatsApp

Activiteiten

Bingo

Bekijk alle activiteiten

Instagram

Facebook