Beste vrijwilligers van DJA,

Wegens succes herhaald: de DJA clubquiz!

Om jullie te bedanken voor al jullie inzet, hoe groot of klein ook, organiseert het bestuur van DJA op zaterdag 23 maart de derde editie van de DJA-quiz.

Inloop vanaf 19.30 uur. De quiz start rond de klok van 20.00 uur in de kantine van DJA. Wij zullen jullie tijdens deze avond ook voorzien van een hapje en een drankje.

Om deel te nemen aan de quiz kun je Sabine een mailtje sturen: sabine@dja-zundert.nl.  Vermeld hierin de naam van jouw team en de namen van teamgenoten. Mocht je geen team kunnen samenstellen, maar wil je wel graag deelnemen dan kan dat ook. Wij stellen een team samen met anderen die zich ook alleen hebben opgegeven.

Iedereen kan mee doen, het is voor alle leeftijden, alle interesses. Of je nu 1x achter de bar hebt gestaan of iedere week bij de klusploeg helpt, of je nu 1x bij een activiteit hebt geholpen of deelneemt in een van onze commissies, je bent van harte welkom!

De avond draait om DJA, om jullie vrijwilligers, om gezellig samen te zijn. Natuurlijk hoort er bij een spel ook een winnaar en dus zullen we ook een mooi prijsje weg kunnen geven.

Hoop jullie allen te zien op zaterdagavond 23 maart 2019.

Groetjes van het bestuur van DJA,

Sabine, Erik en Anouk