Van de Bestuurstafel – DJA Zundert

Van de Bestuurstafel

Hallo allemaal,
Even bijpraten over wat er zoal reilt en zeilt in de met eikenhout bekleedde bestuurskamer van DJA.
 
Zoals jullie op onze fantastische nieuwe website hebben kunnen zien zijn we naarstig op zoek naar nieuwe trainers en nieuwe bestuursleden. Komende februari zullen Wesley en Niels het bestuur na twee periodes van 3 jaar gaan verlaten. Tijd voor nieuw bloed! Er heeft zich gelukkig al 1 iemand gemeld met interesse maar we willen graag nog 2 mensen erbij hebben voor diverse taken. Mocht jij of een ouder van een jeugdlid interesse hebben om een bestuursfunctie van deze fantastische club op zich te nemen horen we dat graag!
We zijn er trots op dat onze accommodatie rookvrij is geworden. We hebben dit ook gemeld bij de Moerse Boys en gevraagd rokende voetbal ouders hier op zaterdag op onze accommodatie ook op aan te spreken. Als je mensen bij ons ziet roken, spreek hen er gerust op aan.
 
22 september is de clubdag en de clubkampioenschappen! Komt allen! We hebben ook weer onze sponsoren en onze ereleden uitgenodigd voor een koffietafel. Schuif allemaal even aan om de mooie verhalen van weleer te horen!
 
Ook dit jaar is er natuurlijk weer een BBQ om het zomerseizoen mee af te sluiten. Natuurlijk volgt er ook nog de een vrijwilligersavond. Meer info viahttps://dja-zundert.nl/content/uploads/2018/08/Uitnodiging-clubkamp-BBQ-2018.pdf
 
We willen binnenkort graag in de kantine een grote schoonmaak gaan organiseren. Er komen nieuwe koelingen en een nieuwe vriezer (natuurlijk via onze sponsoren!). Als club betalen we dit van het geld dat we kregen via de clubkascampagne. Laat het ons weten als je mee wilt poetsen.
 
Communicatie met de gemeente is nog steeds een uitdaging. De laatste update die wij ontvingen is dat op 17, 18 en 19 september gaat de atletiekbaan gereinigd worden. De baan is dan overdag niet toegankelijk, het middenveld is wel gewoon te gebruiken. En in de avond is de baan beschikbaar voor de normale trainingen (hetzij deels schoon deels nog niet gereinigd).
 
Ook hebben we deze maand de 2e Rollatorloop mede georganiseerd. Het was weer een succes!
 
De komende tijd zullen onze Zundertse basisscholen sportdagen gaan hebben. Check de website voor alle activiteiten de komende tijd. Op 19 september zullen Lynn en Anouk de kinderen van de BSO het Toverbloempje kennis laten maken met DJA via een workshop. Met recht ‘Jonge Athleten’!
 
Natuurlijk hebben we binnenkort de Herfstwandeltocht: op 7 oktober is het vertrek vanuit café Neefs. Meer info via: https://dja-zundert.nl/activiteit/herfstwandeltocht-vanuit-cafe-neefs/
 
Groetjes van jullie bestuur
Deel dit bericht:
WhatsApp

Activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Instagram

Facebook