Lid worden van DJA – DJA Zundert

Lid worden van DJA

Lid worden van DJA?

Hieronder vindt u handige informatie als u lid wilt worden van DJA.

De afkorting “av DJA” betekent: atletiek vereniging De Jonge Athleet. De vereniging is op 12 juni 1962 opgericht als specifieke atletiekvereniging.
Doelstelling: het bevorderen en het doen bevorderen van de atletiek en recreatieve sporten in welke verschijningsvorm dan ook.
Sinds 1971 is er ook een recreatiesportafdeling bijgekomen. De vereniging is nog steeds groeiende, zowel kwantitatief als kwalitatief. Er wordt technisch en recreatief getraind, er wordt gelopen, er wordt gewandeld. Op alle leeftijdsniveau’s en op verschillende dagen.

Na 4 weken proefdraaien kun je je inschrijven om lid te worden van DJA.

Inschrijfformulier nieuw lid

De ledenadministratie wordt verzorgd door Inge van der Meulen, Willem Passtoorsstraat 37, 4881 BN  Zundert. Telefoon: 06-12865723

Klik hier voor de contributieregeling.

Aanmelden nieuwe leden: via het inschrijfformulier. Let daarbij op dat u ook de automatische incasso invult en inlevert bij Inge.

Afmelden: schriftelijk of via email bij Inge van der Meulen uiterlijk 1 maand voorafgaande van de maand waarop uw nieuwe contributie afgeschreven zou worden. (voorbeeld: wanneer u per juni lid bent geworden, dient u uiterlijk 1 mei uw afmelding gedaan te hebben)

Bij te late opzegging moet DJA het volledige bondsgeld voor het eerstvolgende kalenderjaar aan de AU betalen.

Let op: DJA zal dit bedrag bij te late opzegging volledig in rekening brengen.

Bij tussentijdse opzegging vindt geen restitutie van contributiegelden plaats.

Activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Instagram

Facebook