Recreanten – DJA Zundert

Recreanten

Recreant – lopers (’s avonds)

Lopen kan bij DJA op alle mogelijke niveaus. Naast atleten zijn er een groot aantal recreatieve lopers. Het recreatieve lopen gebeurt zonder prestatiedruk en het sociale aspect staat in deze groepen voorop.

Atleet – recreant?
Het verschil tussen een atleet en recreant is niet het niveau, het is slechts een ander soort lidmaatschap. Een recreant mag niet deelnemen aan officiële (baan-)wedstrijden onder de vlag van de Atletiek Unie (AU). Bij sommige wedstrijden mag je wel buiten mededinging meelopen (je prestatie wordt wel gemeten, maar komt niet op de officiële uitslagen van de AU). Bij wegwedstrijden lopen atleten en recreanten samen.

Twee trainingen per week!
In totaal vinden twee recreatieve trainingen per week plaats.

Afstand lopen of juist niet?
De trainingen zijn gericht op het lopen van wat langere afstanden en hebben als doel je prestatie te verbeteren op wedstrijden vanaf 5000 meter.
Wil jij alleen maar je conditie verbeteren, behouden, of gewoon lekker je hoofd leegmaken, dan ben je ook meer dan welkom. De trainingen zijn voor iedereen geschikt, omdat je deze op je eigen niveau kunt uitvoeren.

Vrijblijvend!
Je mag vrijblijvend vier weken meetrainen zonder verdere verplichtingen. Wil jij jezelf graag voorbereiden op wegwedstrijden of wil jij alleen maar gericht aan je conditie werken: kom gerust eens kijken op één van de avonden.

Gediplomeerde trainer.
Jeanne van den Berg houdt van de uitdaging: “Iedereen het plezier van het lopen te laten ervaren.”

Trainingstijden:
Dinsdag en donderdag van 19.30 tot 21.00 uur.

Recreant – lopers (overdag)

Als je overdag in de gelegenheid bent kun je op dinsdag- en/of donderdagochtend aan je hardloop conditie werken.

We trainen met onze trainingsgroep (met de naam DiDo-ochtend) op dinsdagochtend op de accommodatie van DJA aan de Akkermolenweg vanaf 8:45 tot ongeveer 10:00 uur.
Op donderdagochtend trainen we in de Pannenhoef. We verzamelen om 09:00 uur op de parkeerplaats aan de Sprundelseweg. Deze training duurt ongeveer een uur.

Doelgroep: iedereen die overdag tijd heeft en door middel van gezellig samen lopen zijn of haar conditie wil verbeteren. Fit blijven staat centraal. Plezier onder elkaar is zeker zo belangrijk!

Trainer: Vivian Ronken, tel. 06-24677068

Recreanten / gymmers

Deze afdeling bestaat uit een aantal groepen. Er wordt niet zozeer gelopen, maar er wordt op een gezonde manier aan de conditie gewerkt. Dit middels allerlei oefeningen, balspellen, tikspellen, conditiecircuits, etc. Er worden geen toestellen gebruikt en men kan alles lekker op eigen tempo doen onder goede begeleiding.

De recreantenafdeling bestaat uit een aantal groepen die zowel binnen als buiten aan hun conditie werken met mannen en vrouwen gezamenlijk.

Er wordt momenteel met twee groepen “getraind”. Zie je het wel zitten om op een zeer ontspannende, gezellige manier aan je conditie te werken, dan kan dat op maandagavond (19:00 tot 20:00 uur) in de gymzaal van het Mencia Sandrode en woensdagavond 19:45 tot 20:45) op de DJA accommodatie.

Je bent niet verplicht om steeds op dezelfde avond of ochtend te komen. Je mag in meerdere groepen komen, of eens switchen van groep.

Op beide avonden is Patricia Jacobs de trainer.

Activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Instagram

Facebook