Atleten – DJA Zundert

Atleten

Technische groep

Deze groep bestaat uit atleten, in de categorieën masters, senioren en U18/U20. De training is speciaal gericht op de sprintonderdelen, vanaf 100 t/m 800 meter. Tevens komt het onderdeel hordenlopen aan bod tijdens de trainingen en wedstrijden. Verder de springonderdelen: hoogspringen, verspringen en hinkstapspringen en het werpen: kogelstoten, discuswerpen en speerwerpen.

De contactpersoon hiervan is Ankie Vermeeren

Trainingstijden: maandag-, woensdag- en donderdagavond 19.15 tot 21.00 uur.

Loopgroep voor de korte- en lange afstanden

De korte- en lange afstandsgroep heeft tot doel om de afstanden van 100 tot en met 42.195 meter (afstand hele marathon) te lopen en te trainen. Als je kiest voor deze groep betekent dat, dat er veel gewerkt gaat worden aan je snelheid, kracht, uithoudingsvermogen en vooral aan je looptechniek. Dit alles onder leiding van een gediplomeerd deskundige trainer. Het hoofddoel in deze groep ligt zowel op de baan als op de weg. Tevens wordt er ook getraind voor de crossen in het bos, maar deze zijn meestal ter voorbereiding op het zomerseizoen. Iedereen die 15 jaar of ouder is en graag kiest voor het lopen van de korte- of/en lange afstanden is van harte welkom bij deze groep. Momenteel bestaat de groep uit mensen vanaf 15 jaar. Er wordt 1 keer per week centraal getraind. Zowel in het zomer- als winterseizoen vinden allebei de trainingen op de DJA atletiekaccommodatie plaats. De meeste atleten krijgen van de trainer een persoonlijk trainingsschema voor eventuele trainingen die zij graag voor zichzelf willen doen, buiten deze centrale trainingen om. Je kunt vrijblijvend 4 weken meetrainen in deze groep, zonder verdere verplichtigen.

Trainer hiervan is Ed Sligchers.

Trainingstijd: woensdag van 19.15 tot 21.00 uur.

Loopgroep voor de korte- en lange afstanden

Dit is eenzelfde groep als hierboven genoemd. De groep traint op maandag en op zaterdag. Op zaterdag meestal op de atletiekaccommodatie maar in de winter soms in het bos.

Trainer hiervan is Steven Van Dievoet.

Trainingstijden: maandag van 19.15 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.30 tot 12.00 uur

De werpgroep

De werpgroep bestaat uit atleten, in de categorieën van U14 tot Master. De training is speciaal gericht op werpen: speer, kogel, discus, kogelslingeren en gewichtwerpen. De training is voor beginner/gevorderd. Het kogelslingeren en gewichtwerpen vind plaats bij AVR in Rucphen en wordt een aantal keren per jaar gegeven.

De trainer is Wilco Verwijmeren

Trainingstijd: donderdag van 19.00 tot 20.30 uur.

 

Activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Instagram

Facebook