Algemene Leden Vergadering 6 maart 2023 19.30 uur – DJA Zundert

Algemene Leden Vergadering 6 maart 2023 19.30 uur

Kom naar de algemene jaarvergadering DJA nieuwe stijl!!

Bij deze ontvangen jullie een uitnodiging voor de jaarvergadering van DJA.  

Deze  keer niet een uitnodiging vanuit het bestuur, echter wel van mij, Ina Gommers al jarenlang lid van DJA, atleet van DJA en inmiddels ook Powerwalktrainer. Natuurlijk is deze uitnodiging wel in overleg met het bestuur door mij gestuurd. En nu niet gelijk denken: een jaarvergadering dat is niets voor mij. Want een jaarvergadering is er juist voor jou, voor jou als lid van DJA, voor jou als ouder van een jeugdlid en/of voor jou als vrijwilliger van DJA. Want zonder jou is er geen DJA. En er is geen DJA zonder jou. Nu hoor ik je al denken: mmm dat is toch hetzelfde. Nee dat is niet hetzelfde. Denk daar maar eens over na.  

 

Tijdens de jaarvergadering legt DJA, of zoals je het wilt noemen, het bestuur verantwoording af aan haar leden. En worden er besluiten genomen voor DJA en voor haar leden. En worden er plannen gesmeed voor het komende jaar en de daarop volgende jaren. En juist daarom wil ik je vragen om dit jaar nu wel naar de jaarvergadering te komen. Want er is me ingefluisterd, en Anouk heeft er al iets over gezegd bij de nieuwjaarsborrel, dat deze ledenvergadering geen saaie vergadering wordt, maar een heel interactieve avond. En daarvoor ben jij nodig. Samen kijken naar de toekomst van DJA. 

 

En dus wil ik je uitdagen om op 6 maart om 19.30 uur aanwezig te zijn bij de jaarvergadering die plaats gaat vinden in de eigen kantine van DJA. 

 

Groetjes, Ina

Deel dit bericht:
WhatsApp

Activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Instagram

Facebook