Hoi allemaal,

Het jaar loopt op zijn einde en de feestdagen staan voor de deur. Een bewogen jaar waarin het Coronavirus ook de sportieve activiteiten binnen onze club in sterke mate heeft be├»nvloed. Een jaar waarin we afscheid hebben moeten nemen van een zeer gewaardeerd lid. Een jaar waarin we onze krachten hebben gebundeld en er samen voor hebben gezorgd dat de complete renovatie van de accommodatie in 2021 kan doorgaan. Wat een jaar…

Terugkijken op wat er in zo’n bewogen jaar is gebeurd is niet gemakkelijk: het niet benoemen van een gebeurtenis of personen ligt al gauw op de loer. Ik kies er dan ook voor om het zo te laten: we kijken niet te veel terug, maar richten het vizier op het nieuwe jaar: 2021 wordt fantastisch!

Het startsein voor de renovatie is vorige week gegeven: een commissie met leden van DJA, ambtenaren vanuit de gemeente en vertegenwoordigers vanuit het ontwerpbureau (Newae) hebben dit in een eerste overleg gedaan. We komen hier inhoudelijk spoedig op terug. De deadline voor oplevering van de gerenoveerde accommodatie kan ik alvast wel geven: 1 oktober 2021.

Ook het bestuur is pas geleden bij elkaar gekomen (videobellen). In dit overleg hebben we o.a. gesproken over de ALV. We hebben een datum vastgelegd voor deze vergadering: maandag 8 februari 2021 vanaf 19.00 / 19.15 uur. Noteer deze datum alvast in de agenda. Deze vergadering zal uitsluitend digitaal te volgen zijn. We zullen jullie hierover begin 2021 verder over informeren.

We wensen jullie warme dagen en een gelukkig nieuwjaar. Maar bovenal wensen we jullie: gezondheid, liefde en sportiviteit met elkaar.

Met warme groet,

Namens het bestuur

Wesley

voorzitter