Lockdown, alweer… – DJA Zundert

Lockdown, alweer…

Lockdown, alweer……

Beste leden en vrijwilligers,

Dit bericht had ik eigenlijk positief willen schrijven, een melding dat we weer in de avonduren mochten trainen. Dat we weer samen met elkaar op de baan konden recreëren en elkaar weer konden ontmoeten in het bos, de gymzaal en op de andere mooie sportpunten in en rond Zundert.

Niks is minder waar. Dit bericht gaat over de laatste persconferentie op vrijdag 17 december j.l. Tot half januari mag er enkel nog gesport worden van 05.00 tot 17.00 uur in bubbels van maximaal 2 personen van 18 jaar en ouder op onze accommodatie. Daarbuiten mag je maar met max 2 personen in totaal samen sporten en niet met meerdere bubbels anders wordt dit als groepsvorming opgevat en dat mag niet. Dit geldt voor sporters, vrijwilligers, klussers, en externen die gebruik maken van onze mooie accommodatie.

We hopen op jullie begrip, dat dit voor de trainers een nog grotere puzzel gaat zijn. Kunnen we voor een ieder zorgen voor een vorm van training? Zij doen hier hun uiterste best voor. Voor de mogelijkheden per trainingsgroep verwijs ik jullie naar de betreffende trainer.

Rest mij, ons, helaas niks anders dan jullie wederom de kracht te wensen om sportief staande te blijven in deze, letterlijke en figuurlijke donkere dagen. We hopen jullie namelijk wel allemaal weer te mogen zien en ontmoeten bij DJA.

Fijne feestdagen en een gezond 2022 gewenst.

Namens het bestuur van DJA,

Anouk Vermeiren
Secretaris

Deel dit bericht:
WhatsApp

Activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Facebook