Van de bestuurstafel – DJA Zundert

Van de bestuurstafel

Trainingen
Het zomerseizoen is ten einde, de clubkampioenschappen hebben het seizoen afgesloten met een natte maar gezellige dag en toen startte per 1 oktober het winterseizoen. De jeugdtrainers hebben alles weer rond kunnen breien zodat er voor iedere leeftijd weer een groep staat waar getraind kan worden.

De technische groep onder leiding van Niels Hanegraaf komt helaas zonder trainer te staan. Na lang wikken en wegen heeft Niels besloten dat hij bij DJA stopt als trainer. Wij betreuren dit enorm maar respecteren zijn keuze. We zijn op zoek naar een vervanger. In de tussentijd zullen Sabine Monden en Evert Jan Foppen zorgen voor de coördinatie van deze groep en Wilco (werptrainer) en Steven zorgen voor de warming-up. Niels zal hen voorlopig nog ondersteunen met trainingsschema’s. We hopen snel een geschikte vervanger te vinden.

De gymgroep onder leiding van José Lambregts op woensdagochtenden is helaas ook opgeheven. Voor haar hebben we geen vervanger kunnen vinden. Met pijn in ons hart hebben we afscheid moeten nemen van deze groep met leden die al ontzettend lang lid zijn.

Een positief puntje de afgelopen tijd op trainingsgebied: Ina Gommers en Ans Schellekens hebben hun diploma behaald om les te mogen geven aan de Powerwalking groep die een poos geleden bij DJA is gekomen. Gefeliciteerd. We wensen deze groep veel sportplezier en we zijn blij dat we nu ook een groep powerwalkers hebben kunnen toevoegen aan DJA.

Buurtsportcoaches
Misschien hebben jullie ze het afgelopen jaar al wel eens zien zitten; de buurtsportcoaches. Zij hadden bij de gemeente geen vaste werkplek en wij hebben overdag ruimte genoeg. We hebben hen zo dichtbij het vuur en ze kunnen een oogje in het zeil houden op onze mooie nieuwe accommodatie. De buurtsportcoaches helpen ons bij het organiseren van sportactiviteiten, ondersteunen ons met het verspreiden van vacatures en ze helpen met het begeleiden van de kuier-groep: om de week op vrijdagmiddag wandelen mensen met dementie bij DJA. Mocht je interesse hebben om hier als vrijwilliger eens mee te wandelen dan kun je contact opnemen met Ina Gommers of Evert Jan Foppen.

Rabobank Clubsupport
We hebben een mooi bedrag van €1659,66 ontvangen van de Rabobank. Allemaal heel hartelijk bedankt voor het stemmen.

Social Media / website
Op social media (Facebook en Instagram) wordt er regelmatig wat gepost. Voorheen deed Bowien Snepvangers dit voor ons. Zij gaat stoppen en Tessa Mertens zal het over nemen. We bedanken Bowien bij deze voor haar inzet. Het bijhouden van deze platforms kost best wat tijd en is een wekelijkse taak. Maar zo zijn we wel mooi zichtbaar. Heb je een foto, affiche van een activiteit, stuk tekst wat je op social media wilt plaatsen? Neem contact op met Tessa. tessa.mertens2003@gmail.com of 06-48119072.

We proberen er alert op te zijn ook de website regelmatig te voorzien van nieuwe informatie. Onlangs zijn er nog een aantal vacatures toegevoegd en hebben we daar een noodoproep voor bestuursleden geplaatst. Houdt de website regelmatig in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Mocht je op de website onjuistheden bespeuren, laat het ons weten.

Accommodatie
Onlangs was het eindelijk zover: de sloten van DJA zijn vervangen en eindelijk is er voor iedereen die er 1 nodig heeft een sleutel beschikbaar. Ook heeft Bert Grit als accommodatiebeheerder contact gehad met de aannemer en zijn of worden er nog wat zaken gerepareerd of aangepast aan de accommodatie.

Schoonmaakdag
We hebben nu buiten een mooie nieuwe baan en ook binnen hebben we e.a.a. opgeknapt. Om het netjes te houden is een schoonmaakdag nodig. Zaterdag 5 november hopen we een groot deel van jullie te zien om ons te helpen met schoonmaken van de binnenruimtes.
Geef je op: secretaris@dja-zundert.nl

Zijn er op of aanmerkingen naar aanleiding van dit bericht of heb je ideeën die je kwijt wilt, laat het ons weten of stuur een mail naar secretaris@dja-zundert.nl

Dan rest ons nog jullie allen een fijn winterseizoen te wensen.

Groetjes,

Het bestuur van DJA

  • Steven Van Dievoet
    Stephan Sweep
    Manon Dekkers
    Anouk Vermeiren
Deel dit bericht:
WhatsApp

Activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Instagram

Facebook